Zarejestruj się, aby sprawdzić ceny hurtowe dla swojej firmy. Zapisz się na newsletter i zdobądź dodatkowy rabat!

Delecta Sernik na zimno smak kokosowy 200g - nowość

Delecta Sernik na zimno smak kokosowy 200g - nowość

Numer katalogowy: 29292
EAN: 5900983025265
EAN Opakowanie zbiorcze: 5900983125262
Kod celny: 2106 90 98
Producent: Delecta
Kategoria: Desery i przekąski
Podkategoria: Desery na Zimno
Masa netto (g): 200.00
Dostępna ilość: High
Dostępny
Sklep w trybie katalogowym. Zaloguj się, aby złożyć zamówienie.

Sernik na zimno o smaku kokosowym Delecta jest znany w każdym gospodarstwie domowym. Wykorzystuje się go na wiele sposobów zarówno jako ciasto na zimno z galaretką czy deser w pucharku. Sernik na zimno o smaku kokosowym to mieszanka masy sernikowej w proszku, dodaj tylko serek mascarpone, zmiksuj, wstaw do lodówki do schłodzenia i gotowe ciasto bez pieczenia gotowe. Sernik na zimno o smaku kokosowym bez tłuszczów utwardzonych, jest puszysty, ma duży przyrost i trzyma konsystencję. Sernik na zimno o smaku kokosowym będzie idealny jako ciasto, możesz dodać do niego rodzynki, ułożyć na wierzch owoce i zalać galaretką, albo przygotować mini porcję w pucharku. Dodaj ulubione bakalie czy polej sosem owocowym. jest znany głównie w przemyśle spożywczym, ponieważ służy jako regulator kwasowości do potraw. Przygotuj swoją wersję sernik na zimno, zaskocz rodzinę najprostszym deserem. ATRYBUTY: • Najbardziej znane ciasto na zimno • Idealna i puszysta konsystencja • Duży przyrost po zmiksowaniu mieszanki • Pewność efektu, jaką gwarantuje marka Delecta.

Masa netto (g): 200.00

Masa brutto (g): 260.00

Producent Delecta
Termin przyd. w dniach 360
Sernik na zimno o smaku kokosowym: Cukier, żelatyna, syrop glukozowy, olej palmowy, skrobia modyfikowana ziemniaczana, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym ; serwatka w proszku (z mleka), regulator kwasowości: kwas cytrynowy; białka mleka, aromat. Krem o smaku śmietankowym: Cukier, syrop glukozowy, olej palmowy, emulgator: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym ; żelatyna, skrobia modyfikowana ziemniaczana, mleko w proszku pełne, białka mleka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik: karoteny.

Wartości odżywcze gotowego produktu: Wartość odżywcza produktu po przygotowaniu: na: 100 g; na porcję; 73 g %RWS* na porcję:

Wartość energetyczna: 704 kJ, 167 kcal; 507 kJ, 121 kcal; 6%;

Tłuszcz: 6,4 g; 4,6 g; 7%; W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g; 2,5 g; 14%;

Węglowodany: 21 g; 15 g; 6%; W tym cukry: 17 g; 12 g; 14%;

Białko: 6,3 g; 4,5 g; 9%; Sól: 0,12 g; 0,08 g; 1%; *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal). Wartości odżywcze liczone z mlekiem 2% tłuszczu i migdałami. Z jednego opakowania uzyskasz ok. 883 g produktu po przygotowaniu (12 porcji).

Alergeny: Zboża zawierające gluten (tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies zwyczajny, pszenica oplewiona, orkisz, kamut lub ich szczepy hybrydowe); Jaja; Orzeszki ziemne/ orzeszki arachidowe; Nasiona soi; Mleko (włącznie z laktozą); Orzechy (tj. migdał, orzech laskowy, orzech włoski, nerkowiec, orzech pekan, orzech brazylijski, pistacja, orzech pistacjowy, orzech makadamia); Nasiona sezamu.

Karton (sztuki): 6

Kartony/warstwa na palecie: 16

Kartony na palecie (sztuki): 112

Opakowanie jednostkowe

Szerokość: 14.2 cm

Głębokość: 5.6 cm

Wysokość: 21 cm

Opakowanie zbiorcze

Masa netto: 1.2 kg

Masa brutto: 1.69 kg

Szerokość: 14.7 cm

Długość: 35.8 cm

Wysokość: 21.7 cm

Całkowita wysokość palety: 169 cm

Warunki przechowywania:

Termin przydatności w dniach: 360